Tule kokeilemaan kuplafutista

Koe kuplafutis Raision LähiTapiola Areenalla

Kuplafutis on mielettömän hauska elämys, jossa yhdistyy jääkiekkomaiset taklaukset ja pallotaituruus. Tai no otetaan se taituruus pois, sillä sille ei jää välttämättä sijaa tässä elämyksessä! Tämä tarkoittaa, että pelaatte joustavien, mutta jämäköiden täytettyjen kuplien sisällä futista samalla, kun pääsette taklailemaan kavereita turvallisesti. Futispelien lisäksi voidaan ottaa selvää päivän KuplaKingistä tai pelata Kuka pelkää Kuplamonsteria.

Raision LähiTapiola Areena laajentaa tarjontaansa ja tarjoaa kuplafutista elokuusta 2021 alkaen yhteistyössä Båltsitin kanssa

Varaukset ja lisätiedot: hanna.salama@raifu.fi

Henkilömäärä: 6–250

Esimerkkihinta: 1 tunti / 10 palloa / 299 euroa

Ota yhteyttä »

Kuplafutista polttarien, synttärien tai tyky-päivän ohjelmaksi

Polttarit: Ultimaattinen laji polttariporukoille on keksitty ja sen nimi on kuplafutis. Polttariryhmät ovat suurin asiakaskohderyhmämme ja syy on selvä. Polttariohjelmaan voi osallistua koko ryhmä eikä kenenkään tarvitse odottaa sankarin suoritusta.

Synttärit: Kun mietit ohjelmaa juhliin, kuplafutiksen suhteen ei tarvitse miettiä, kenelle se sopii. Nuorimmat järjestämämme synttärit ovat olleet 6-vuotiaiden, kun taas toisessa ääripäässä 70-vuotiaiden synttäreillä nähtiin seniorimestareita. Kaikki perusterveet ihmiset voivat lähtökohtaisesti pelata kuplafutista.

Tyky-/tyhy-päivä: Kaipaako työporukkasi virkistystä rutinoituneeseen arkeen? Kuplafutis on erinomainen tapa purkaa kertynyt aggressio työkavereihin ja samalla joutua heidän tunteenpurkauksiensa kohteeksi. Meillä ei tarvitse stressata työporukkanne koosta, sillä meillä on kokemusta kaikenkokoisista ryhmistä. Olette sitten kuuden hengen tehotiimi tai yli 1 000 hengen mammuttifirma, me räätälöimme juuri tarpeisiinne sopivat tyky-päivän pelit.

Korona-aikana suosittelemme alle 20 hengen ryhmille omaa kuplaa. Isommille ryhmille lasketaan pelaajien vaihtojen välissä 15 minuuttia aikaa kuplien desinfiointiin.

Ota yhteyttä »